İşitme Sağlığı Hakkında Bilgilendirme ve Farkındalık Yaratma Stant Etkinliği

Ege Üniversitesi Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Odyometri Bölümü II.sınıf öğrencilerinin Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında, Odyometri Programı, Engelsiz Ege Birimi ve Özel Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliği ve yürütücülüğünde, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı, Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı ve Ege Üniversitesi İşitme Topluluğu (EGİT)’nun destekleriyle, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle 4-5-6 Aralık 2019 tarihleri ve 09.00-15.00 saatleri arasında  “İşitme Sağlığı Hakkında Bilgilendirme ve Farkındalık Yaratma”ya yönelik olarak Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Ana Poliklinik giriş koridorunda stant etkinliği gerçekleştirilecektir.

Etkinlik kapsamında stant alanına gelen kişilere farkındalığı arttırmaya yönelik broşür dağıtılacak, bilgilendirici video gösterimi yapılacak ve işitme tarama testi yapılacaktır.

Detaylar için tıklayınız.