Yaz Stajı Yapacak Öğrencilerin Dikkatine

Yaz stajı dönemi:

08 Temmuz-22 Ağustos 2019 tarihleri arasında 30 iş günüdür.

STAJ BAŞVURULARI İÇİN HAZIRLANACAK BELGELER VE İZLENECEK BASAMAKLAR

1. Yaz Stajı Başvuru Formunun Hazırlanması

A. Okulun web sayfasından “ Yaz Stajı Başvuru Formu” bilgisayara indirilerek formdaki alanlar bilgisayar ortamında doldurulacaktır.  İşyeri ile ilgili bilinmeyen kısımlar sonradan el yazısı ile doldurulabilir.

Staj başvuru formu link:  http://egeatasaglik.ege.edu.tr/files/egeatasaglik/icerik/yaz-staji-basvuru-formu.doc

Doldurulan formun 3 asıl nüshası alınmalıdır. Fotoğraf yapıştırılacaktır. Formun üç nüshası da öğrenci tarafından imzalanacaktır.

B. Zorunlu Staj Başvuru Formunun Onaylanması (Aşağıdaki sıralamaya göre)

• Staj yapılacak İşyeri/kurum Yetkilisinin Onayı (İmza ve Kaşe)
  • Programın Staj Yürütücüsünün Onayı (İmza ve varsa Kaşe)

NOT: EGE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİNDE / DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DİŞ HASTANESİNDE STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLER öncelikle staj yürütücülerine başvuracaktır, öğrenci rotasyon çizelgelerine göre kurum onayı toplu olarak alınmaktadır.

2. SGK Girişlerinin yapılabilmesi için hazırlanacak belgeler

• Zorunlu staj Formunun fotoğraflı bir nüshası
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • SGK Provizyon kağıdı (E-devlet üzerinden ya da SGK ilçe müdürlüklerinden alınabilir)

3. Staj sözleşmesi talep eden kurumlar için hazırlanacak belgeler

• Başvuru yapılan kuruma ait staj sözleşmesi 3 nüsha çıktı alınarak; öğrenci, kurum yetkilisi ve yüksekokul müdürü tarafından imzalanacaktır.
  • Başvuru yapılan kurum, yüksekokuldan staj sözleşmesi talep ediyorsa öğrenci staj yürütücüsünden yüksekokulun staj sözleşmesini alarak imzaları tamamlamalıdır.

Başvuru belgeleri  10 Mayıs 2019 tarihine kadar programların staj yürütücülerine teslim edilmelidir.